1.

Hej!
Nu är tomtkontrakt samt entreprenadkontrakt påskrivet.
Omritningsönskemålen är inskickade till huvudkontoret och även bygglovsansökan är skickad. Fast inte till huvudkontoret. Den är skickad till kommunen.

Idag var vi på möte hos Myresjöhus. Vi gick igenom den nio sidor långa "krysslistan" med alla exteriöra och interiöra val. Inte kakel och sånt, men tex golv, kommod, tak och fasad.
Jätteskoj!

Vi kommer att bygga ett Kungshamn med vit, liggande träpanel. Vita fönster med spröjs från Elitfönster och en grå dörr. Taket blir Benders mellangrå. Ett matchande dubbelgarage kommer också att byggas.

Jag och sambon har lekt i HTH:s webbshop och designat kök inför köksmötet. Det ingår ett HTH-kök för ca 49000 (material) så det är en del. Samt att myresjöhus tydligen har rabatt där så... lite tillägg kommer det att bli men köket är ju viktigt!

Badrummen inredning kommer från fina Vedum. I wc/dusch har vi valt basic svart två lådor och spegel. I badrummet uppgraderade vi lite och slog till på serien Flow. Ett dubbelhandfat med stor spegel samt tillhörande helskåp i färgen ask. Planen är att ha beige klinker och vitt kakel till badrummet samt en bastu helst i al.

Det är ett roligt projekt det här med hus :)
Sara Larsson
2014-10-30 @ 11:34:34

Kul och följa bygget :)

Lillemor
2014-10-31 @ 10:51:25

Hej.
Din gamla eniro-kollega här.. Gud vad kul att jag snubblade över din länk på fejjan!
Vi har nämligen planer på att bygga vi med från Myresjö men vi har inte ens bestämt vilket av husen det blir och tomten letar vi efter ännu så vi har låååång väg kvar.
Men ska absolut följa ert projekt, Kul!

Lycka till!




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

etthusblirtill.blogg.se

Tess heter jag och tillsammans med min sambo M ( och son A) ska det byggas hus. Myresjöhuset "Kungshamn" föll valet på. Följ husbygget från kontraktskrivning till färdigt boende!

RSS 2.0