4.

 
Idag har det inte blivit så mycket husplanerande då svärföräldrarna är på besök
. Vi väntar på offert från HTH gällande kök och grovéntre.

Vi var där i torsdags då som sagt för att rita upp vårt drömkök. Det var jätteroligt! Magnus som var vår hjälp var hur trevlig som helst. Verkligen rätt man på rätt plats.
Jag hade lite arkitektdrömmar som liten och hade därför ritat upp båda rummen skalenligt på papper med exakta skåp och lådor. Fick mycket beröm för att det var ett av väldigt få kök där fönstersättningen stämde perfekt med inredningen hehe.

Vi fick första utkastet till slutbeställning av Patrik (säljare på Myresjöhus i norrköping) i veckan och vet att vi har en hyfsad summa att lägga på extra kök.
Lägger upp en bild här, men där det är en ugn bredvid fönstret kommer det att vara en inbyggd kaffemaskin med ett värmeskåp under.
Så nu kan vi hoppas att priset blir bra.
Vi har som önskemål en fin kompositskiva som har en mörkmörkbrun ton (men det är en kostnadsfråga) annars blir det laminat nu för att senare byta.

Det landade på luckan kvadrat. En vanlig lucka men fin och kvalitén var lite bättre än på sense som vi tänkte först.
Jag kommer att lägga ut ett inlägg senare med bild på lucka, diskho och sådant lite senare.

etthusblirtill.blogg.se

Tess heter jag och tillsammans med min sambo M ( och son A) ska det byggas hus. Myresjöhuset "Kungshamn" föll valet på. Följ husbygget från kontraktskrivning till färdigt boende!

RSS 2.0