10.

Nu har vi haft byggstartsmöte och allt sånt. Vi fick lämna in en ändringsanmälan till bygglovet då vårt hus måste sänkas ca 1 meter, annars hade det behövts enormt mycket fyllnadsmaterial och en stödmur. Så vi valde på allas inrådan att sänka och så blir det. Plus att det "bara" ingår 201 ton fyllnadsmaterial och det vill man ju inte slösa i onödan då det ska anläggas ett hus, ett dubbelgarage och en snygg uppfart :) Blir nog bättre iallafall. För nu kan jag anlägga en etagerabatt på vår framsida som jag drömt om!

Åkte till tomten efter mötena och lyckas träffa på våra markkillar dom jobbar på nya grannens tomt just nu. Fick se deras grund och sånt. Supertrevliga killar, ska dit nästa vecka för att bjuda dem på fika, och diskutera lite extra markarbete..

Vi har även valt kakel och klinker till alla rum. Kommer blir så snyggt! Vi är jättenöjda med valen. Även med servicen och det professionella kunnandet hos personalen på Megakakel i Linköping. Fick väldigt bra rabatt också, så slutnotan hamnar inte riktigt på den summan vi trott utan för en gångs skull lägre hehe..
Kommer visa valen i andra inlägg för respektive rum. 

Det är så underbart roligt nu när det händer saker! Nästa vecka ska markarbetet dra igång!

Planerad inflytt är 18 december. God jul till oss :)!

etthusblirtill.blogg.se

Tess heter jag och tillsammans med min sambo M ( och son A) ska det byggas hus. Myresjöhuset "Kungshamn" föll valet på. Följ husbygget från kontraktskrivning till färdigt boende!

RSS 2.0