6.

Nu har ritningarna från HTH på tbättstuga och kök kommit. Så himla roligt och fint!
 
Vi valde luckan kvadrat i vitt, pureline handtag och en kvartskompositskiva i färgen "Emperadoro" (från jetstone.se)
 
Skivan drog iväg lite , men om vi hade tagit laminat nu och bytt sedan, hade det ju i slutändan blivit dyrare och onödigt för miljön. Så vi unnade oss en rejäl, ordentlig skiva direkt istället. Vi är mycket nöjda med vårt val. Kök är något v det dyraste man väljer och svårt att förändra i efterhand. så vi har verkligen valt allt vi ville ha nu. Barnsäkra lådor, sittbänk, bardel, skafferiskåp, mjukstängning, lyxlådor samt häftiga hörnskåp dör luckan snurras in i skåpet när man vrider karusellen i. och så uppgraderade vi fläkten från standard till en snyygare med glasskärm och motor på taket. Har man öppet är det nästan ett måste, decibelltalet halveras med takmotor. 
 
För er nyfikna kan jag upplysa om att kalaset inklusive arbete och åtta spots går på nästan 150.000. Det ingår 60.000 inkl. arbete i huspriset så det blir lite att lägga till. Men som sagt värt det :)
 
I tvättstugan blev det luckan Mono (slät vit) och en laminatskiva i färgen sandsten. Ska nog välja något neutralt klinker i någon beige ton och sedan måla våtrumstapetväggarna i någon rolig färg. Det går ju att ändra när som, bara stt måla över då.
Jag valde till ett skåp med fyra stora trådbackar för smutstvätt, samt tre överskåp. 
Det som ingår här egentligen är ett städskåp, skåp under vask med lås, vask med blandare samt bänkskiva över tvätt, tumlare och vask. -Här blev summan ca 13.000 varav 5.000 ingår.
 
så nu återstår att välja kakel och klinker!
 
 
(bild 1  på lucka kvadrat från TH:s köksgalleri)



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

etthusblirtill.blogg.se

Tess heter jag och tillsammans med min sambo M ( och son A) ska det byggas hus. Myresjöhuset "Kungshamn" föll valet på. Följ husbygget från kontraktskrivning till färdigt boende!

RSS 2.0